ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ

Διαδικτυακό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού 2017-2018

Οι ΕΜΕΙΣ κι ΕΜΕΙΣ σας καλωσορίζουν στο Διαδικτυακό παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του 16ου Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού και σας εύχονται καλή επιτυχία.

Στο Διαδικτυακό παιχνίδι μπορούν να πάρουν μέρος όλες οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο 16ο ΚΚΘ με σκοπό αφενός να πάρουν μία γεύση και να προετοιμαστούν και αφετέρου να μαζέψουν πόντους για να διεκδικήσουν την παροχή μίας βοήθειας που θα χρησιμοποιήσουν την ημέρα του παιχνιδιού. Επίσης μπορεί να πάρει μέρος οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί, ανεξαρτήτως από το 16ο ΚΚΘ καθώς θα δοθεί ξεχωριστό έπαθλο στην νικήτρια ομάδα του διαδικτυακού κυνηγιού.

Οι πέντε πρώτες ομάδες, οι οποίες θα έχουν συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους στο τέλος του διαδικτυακού παιχνιδιού, θα λάβουν ως έπαθλο το δικαίωμα προκαθορισμένης βοήθειας* την ημέρα διεξαγωγής του 16ου ΚΚΘ μεταξύ των γρίφων 1-10.

Οι γρίφοι και η βαθμολογία του παιχνιδιού θα ανακοινώνονται στην σελίδα της διοργάνωσης στο facebook ΕΜΕΙΣ κι ΕΜΕΙΣ 16ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού Ηρακλείου καθώς και στην ιστοσελίδα της ομάδας μας www.emeis-emeis.gr όταν ενεργοποιηθεί.

Ο πρώτος γρίφος θα δοθεί την Κυριακή 19 Νοεμβρίου και ώρα 11.00π.μ. θα υπάρξει άμεση ενημέρωση για το πρόγραμμα των επόμενων γρίφων.

ΚΑΝΟΝΕΣ

Οι απαντήσεις θα δίνονται αποκλειστικά στο e-mail info@emeis-emeis.gr.
Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να δίνει απαντήσεις από ένα συγκεκριμένο e-mail, το οποίο θα κατοχυρώνεται με την πρώτη απάντηση, είτε αυτή είναι σωστή είτε όχι. Στο πρώτο μήνυμα θα πρέπει να περιέχεται το όνομα της ομάδας, το ονοματεπώνυμο του αρχηγού και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Σε περίπτωση λανθασμένης η ελλιπούς απάντησης κάθε ομάδα έχει δικαίωμα νέας ανά 12ώρο από την ανακοίνωση του κάθε γρίφου.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Η ομάδα που θα στείλει πρώτη την σωστή απάντηση θα παίρνει 100 πόντους, η δεύτερη ομάδα 90 πόντους και η τρίτη ομάδα 80 πόντους. Στη συνέχεια, όσες ομάδες απαντήσουν σωστά το πρώτο 24ώρο από την ανακοίνωση του γρίφου θα παίρνουν 70 πόντους και από 60 πόντους θα παίρνουν όσες ομάδες απαντήσουν σωστά μέχρι και την λήξη του διαδικτυακού παιχνιδιού. Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ίσως υπάρξουν δοκιμασίες με διαφορετική βαθμολογία που θα ανακοινώνεται με την παρουσίαση της δοκιμασίας.

*Η προκαθορισμένη βοήθεια για τις πρώτες 5 ομάδες του Διαδικτυακού θα δίνεται μέσα στη Λότζια, την ημέρα του κυνηγιού για ένα και μόνο γρίφο.
Να διευκρινίσουμε ότι στο διαδικτυακό παιγνίδι οι γρίφοι και οι δοκιμασίες δίνονται διαδικτυακά. Τις περισσότερες φορές όμως για την λύση τους απαιτείται και φυσική παρουσία.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στις περιπτώσεις που θα δίνονται δύο ή και περισσότεροι γρίφοι την ίδια ημέρα οι λύσεις θα στέλνονται χωριστά για τον κάθε γρίφο, σύμφωνα με την προκαθορισμένη σειρά τους και θα λαμβάνεται υπ όψιν ο χρόνος του τελευταίου σωστού mail .

ΚΟΡΥΦΗ